Dé plek voor Spyder skikleding!

Topkwaliteit Spyder skikleding

Alles bekijken

Spyder

Spyder historie

De oprichter van het merk Spyder is David Jacobs. Hij werd geboren op 1 oktober 1933 in Montreal, Candada. Zelf begon David met skiën op zijn 13e. Hij heeft zelf een hele succesvolle carrière gehad in de sportwereld. Hij is altijd bezig geweest met skiën en meerdere sporten zoals fietsen. In 1972 richte hij The Jaconbs Corporation op. Hij produceerde hiermee Hot Gear, wat een kledinglijn was voor kinderski kleding. Ook produceerde hij Cool Gear, een kledinglijn van volwassen fiets kleding en accessoires. Nadat hij The Jacobs Corportion verkocht, was hij nog zo ondernemend, dat hij het Spyder merk bedacht. Dit gebeurde in 1978.

Het begin van Spyder begon als een klein bedrijfje in zijn eigen keuken. Waar hij als enige race truien had en verkocht. In 1981 introduceerde hij het Pearl Izumi merk, wat stond voor zowel fietskleding als Spyder skikleding. In 1989 verkocht hij het Pearl Izumi merk en concentreerde hij zich alleen nog maar op Spyder kleding.

Spyder skikleding

De race truien van David Jacobs waren al snel heel succesvol. Hij voegde hierna de ski broek aan. Een van zijn eerste skikleding creatie was een ski broek in navy-blue met gele strepen van de heup tot aan de knie. Het Spyder logo was op dat moment geboren, want zijn zoon merkte op de veel skiërs de broek de spider broek noemde. De gele strepen leken op spinnenpoten. En zo bedacht David een logo en merknaam voor zijn Spyder skikleding. Later heeft hij Spyder nog een keer verkocht, maar 18 maanden later weer terug gekocht, omdat het anders failliet zou zijn gegaan. Vanaf dat moment tot nu, heeft David de specifieke skikleding tot een grote naam gebracht.

De Spyder ski kleding is nu een van de grootste merken in heel de wereld. En Spyder mag zichzelf de grootste ski specialist noemen. Spyder ski kleding maakt gebruik van vele nieuwe technologieën die ervoor zorgen dat de Spyder kleding, zoals de Spyder jas van de beste kwaliteit is.

Topkwaliteit Spyder skikleding

Alles bekijken