Dé plek voor Spyder skikleding!

Topkwaliteit Spyder skikleding

Alles bekijken

Spyder jas

Spyder jassen

Spyder skikleding bevat natuurlijk ook spyder jassen. De ski jassen van spyder zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten ook een paar goede technologieën die ervoor zorgen dat de kwaliteit tijdens het skiën behouden wordt. De meeste spyder jassen zijn uitgerust met een capuchon die je er ook weer af kunt halen. Hierbij zit een opening die je kunt aanpassen. Ook zitten aan meeste de spyder jassen ritsen aan de voorkant, die je zowel vanaf de bovenkant als vanaf de onderkant kunt openen en sluiten. De ritsen in de zakken op de meeste jassen zijn waterdicht, zo kan er geen sneeuw en vocht in de zakken komen. Mocht u waardevolle spullen willen meenemen tijdens het skiën, dan kunt u ze dus gerust kwijt in de zakken.

Spyder jassen hebben ook vaak de technologie Dry W.E.B. in hun stoffen zitten. Dit systeem zorgt er voor dat u in uw spyder jas droog, maar ook warm blijft. De stof trekt vocht weg van af uw huid en verdampt dan snel door uw spyder jas heen. Dry W.E.B kunt u vinden in de thermokleding. Deze thermokleding draagt u dan ook onder uw spyder jas. Het resultaat van deze technologie is dat u zelf droog en warm blijft en dat u ook geen last heeft van nare geurtjes.

Spyder skikleding

Sommige Spyder jassen hebben ook de technologie OSMO in zich. Deze technologie zorgt ervoor dat sneeuw en regen wordt afgeweerd van de Spyder jas. Een echte windstopper. De regen en sneeuw kunnen dus niet in de Spyder jas komen, maar het vocht wat u zelf produceert, kan wel de Spyder jas verlaten. Dit is natuurlijk een geweldige uitvinding. Want u wilt niet nat worden van de sneeuw of regen, maar u wilt ook niet nat worden binnen in de jas. Dit geeft vaak een plakkerig en vies gevoel. Door dit effect kunt u nog meer tijd op de ski piste doorbrengen!

Naast het feit dat de Spyder jassen waterdicht zijn, zijn ze ook winddicht. Doordat de Spyder jassen en andere Spyder skikleding wind- en waterdicht zijn, blijft u altijd droog op de skipiste en zult u het ook niet snel koud krijgen. Maakt u zich geen zorgen dat u het te warm krijgt in de Spyder jas, want de stof is ook ademend. Doordat de stof ook ademend, komt er regelmatig frisse lucht naar binnen en kan de onfrisse lucht naar buiten. Zo blijft u zelf fris en koel tijdens het skiën.