Dé plek voor Spyder skikleding!

Topkwaliteit Spyder skikleding

Alles bekijken

Windstopper

Windstoppers van Spyder

Bent u van plan om op wintersport te gaan? Ontzettend leuk natuurlijk, maar denkt u wel aan de juiste ski kleding! Spyder is een van de grootste en bekendste merken over de hele wereld. Spyder biedt u dan ook een groot aanbod aan van ski kleding en ski accessoires. Bij Spyder vindt u veel ski jassen, ski broeken, ski mutsen en skihandschoenen in verschillende kleuren en maten. Spyder heeft ook veel specifieke kleding, zoals windstoppers. Een windstopper zijn gemaakt om de wind tegen te houden.

Naast de gewone windstoppers zijn er ook windstoppers fleece. Deze windstoppers zijn van de stof fleece gemaakt. Deze stof zorgt ervoor dat u heerlijk warm blijft tijdens het skiën. Deze speciale stof is verwerkt in meerdere kledingstukken van Spyder. De windstoppers kunt u ook vinden in de normale ski kleding. Deze stof is vaak wind- en waterdicht. Maar niet alleen zijn de windstoppers wind- en waterdicht, de stof is wel ademend. Dit voorkomt dat het binnenin de jas veel te warm of te plakkerig wordt.

Waarom windstoppers?

Het is heel belangrijk dat u rekening houdt met de drie lagen kleding die u kunt dragen tijdens het skiën. Het verhoogt de comfort tijdens het skiën en het drie-lagen-systeem houdt u warm, droog, geurloos en zorgt ervoor dat uw zweet wordt afgevoerd. Nog meer redenen nodig waarom u een windstopper moet gebruiken?

  • Beschermt u tegen kou
  • Beschermt u tegen wind
  • Is geschikt voor veel weersomstandigheden
  • Verhoogt het comfort tijdens het skiën
  • Gaat lang mee

Wij raden het u zeker aan om een windstopper te gebruiken, u kunt alvast een kijkje nemen in onze webshop voor de beste windstoppers en andere spyder skikleding!